Nördtröjor

Jag ska försöka att inte bara skriva om serier och filmer. Jag kan ju faktiskt visa mina skitsnygga nördtröjor också! Här har ni det bästa exemplet på hur man blir nördsnygg:

Stargate Universe

Stargate har aldrig varit något jag följt. Småtittat på, men aldrig fallit för det. Men nu har stargate universe kommit, och jag kan bara säga... HELT UNDERBART! Som de flesta av er vet sen tidigare är jag en riktig sucker för sci-fi, så den här serien kanske inte alls är lika bra som jag tycker att den är. Men för mig så får den godkänt och mer.

Modern family

Ursäkta den dåliga uppdateringen, hehe, jag vet vad jag lovade. Men jag har spenderat de senaste fyra dagarna i fjällen med mitt iv-val och har inte sett några nya filmer(!).
Dock fick jag se en liten bit av en serie som verkar helt underbar, modern family. Den verkar ha den typiska the office-humorn som jag alltid uppskattar. Det återstår att se om den verkligen är så bra men jag tänker börja försöka titta lite mer på det.

Uppdatering

Lovar att jag ska bli lite bättre på det här med uppdatering, speciellt nu när Evelina gjort mig till veckans blogg, tjohoo! Har sett en hel massa filmer på sista tiden men har helt enkelt inte orkat skriva något.

My so-called life

För några dagar sedan hittade jag en supermysig serie. Den är från -94 och en av anledningarna till att jag tycker om den så mycket är att Jared Leto är med i den. Ni vet, killen från bandet 30 seconds to mars! Det är alltid roligt att få se skådespelare som man inte är van vid att se så unga. Att han är så himla söt är ju inte helt fel heller. En ung Claire Danes är också med.
Det enda som stör mig är att det bara finns en säsong...

From paris with love

Det är inte ofta jag tittar på action, men den här filmen verkade bra och i brist på annan film bestämde jag mig för att ge den en chans. From paris with love var faktiskt riktigt bra och jag älskar verkligen filmer med mycket slagsmål... Och ända sedan jag var liten har jag älskat John Travolta. Jag har nog Grease att tacka för det.

BABIES

Jag har höga förväntningar på den här filmen! Framför allt för att den verkar så mysig...

Lite mer gammalt, lite mindre nytt.

Ska börja skriva lite mer om allt möjligt. Klart jag fortsätter med att skriva om alla filmer jag ser, men tror ärligt talat att det inte är så många av er som läser min blogg som tycker att det är intressant.
Så, vad tycker ni att jag ska skriva om?

Percy Jackson

Igår såg jag igår såg jag Percy Jackson & the olympians: The lightning Thief. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Helt okej, men det märks att den är lite mer inriktad till den yngre skaran. Hur den slutade var ju inte direkt svårt att förutsäga, om man säger så... Huvudrollen hade inte heller världens bästa skådespelartalang. Men en torsdagskväll var den tillräckligt bra för att roa mig för ett tag och jag kan aldrig motstå en film som handlar om grekiska gudar och har bland annat Uma Thurman (som medusa) med i rollistan.

Vampire diaries

Som jag påpekade i tidigare inlägg älskar jag vampyrer. Men det finns en serie som jag har lite svårt för, och det är vampire diaries. Visst, supersnygga killar. Men ibland krävs det mer än så... Tex bra skådespelare! Jag klarar inte av hur dåliga vissa är i den där serien. Nej, om jag ens ska försöka mig på det där, tänker jag nog läsa böckerna först.

Daybreakers

Vampyrer. Åh, vad jag älskar vampyrer.
Jag har velat se Daybreakers ända seda jag såg trailern i höstas. Nu på påsklovet passar jag på då plugg och liknande inte tar upp min tid. (Inte för att det brukar stoppa mig, men ändå)
Som jag tidigare skrivit så är jag just nu överförtjust i sci-fi, fantasy och skräck. Och den här filmen passar in i alla tre kategorier. Den har en hel del bra skådespelare, Ethan Hawke bland annat. Var ett tag sedan jag såg honom! Tror det var i White fang, haha...
Jag älskar hela idéen med den här filmen. Vampyrerna har tagit över världen och antalet människor minskar hela tiden. Jakten på en ersättning till mänskligt blod blir mer och mer desperat då det visar sig att de vampyrer som inte får i sig mänskligt blod blir till en helt annat sorts monster.

Dr Who

En serie som jag började följa för några år sedan tog för två år sedan ett uppehåll. Jag har väntat länge på att det första avsnittet äntligen skulle komma ut. Nu har det gjort det.
Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag tycker om det hela. Dr Who är något invecklat, och att försöka förklara det enkelt är något jag inte tänker ge mig på.
Doktorn är ny. Hans TARDIS ser annorlunda ut på insidan. Hans Sonic Screwdriver ser ny ut. Och om du frågar mig, är det alldeles för mycket nytt. Jag kommer alltid tycka att David Tennant var den bästa doktorn. Han lyckades med att inte verka för galen, men inte heller för normal. Hur Matt Smith klarar den rollen återstår att se.
Varför dom byter allt annat, och inte bara doktorn, är helt oförståeligt för mig. Jag tycker att det skulle vara mycket bättre att få behålla i alla fall TARDIS i sitt vanliga skick.
Fast jag kommer självklart fortfarande längta till varje söndag när det nya avsnittet kommer ut. Dr Who är underbart även om jag inte riktigt än hunnit vänja mig vid allt nytt. Vem vet, när den här säsongen är slut kommer jag säkert undra hur jag kunde tycka att David Tennant var bäst.

Up in the air

Nu har jag äntligen sett up in the air med George Clooney. Bra, inte super, men bra. Det var roligt att få se Anna Kendrick i en annan roll än i twilight. I den här filmen märks det ju faktiskt att hon kan vara en bra skådespelerska! Jag ser fram emot kommande filmer med henne.
Filmen är bra även om det inte riktigt är en sådan film som jag faller för just nu. Mitt filmhumör skiftar väldigt mycket hela tiden, och just nu känner jag mer för bra sci-fi. Men det är bra skådespelare och en intressant skildring av en mans liv. En funderare, skulle jag nog vilja kalla den här filmen. Får en att reflektera över ens val, och kanske i min ålder fundera över de val man kommer att göra i framtiden.
Jag rekommenderar den, och om jag bara varit på lite bättre filmhumör hade jag nog uppskattat den mer.

RSS 2.0