Filmsamling

Jag gick igenom gamla bilder och råkade hitta en på min forna filmsamling. Den var så liten! Numera äger jag 111 filmer, något som jag gärna stoltserar med när jag får tillfälle.

Då:
Nu:
Kanske inte något som alla tycker är så coolt, men jag njuter av mina filmer och älskar att köpa ny. Som min mamma sa, det börjar bli som en drog för mig!

Lov

Eftersom jag varit sjuk nästan hela veckan tog jag lov redan igår och sov till halv tio i morse. Känner mig mycket bättre än vad jag gjorde igår, då gjorde det ont i huvudet så fort jag vred på ögonen. Idag är jag mest snuvig, hoppas på att jag kommer få känna maten smaka något ikväll. Det suger att tugga men bara känna konsistens. Så tråkigt!
Lyssnar på ett superbra band, helt i min smak, kallat wintersleep. Jag älskar när jag hittar nya band, gör mig glad och varm. Just nu är min favoritlåt med dom weighty ghost. Lyssna på dom, jag rekommenderar starkt!

LP och Neil Young

Jag lyssnar på fin gammal musik och blir så glad för när man spelar LP låter det precis som film från musik. Kanske sätter mig och kollar på the boat that rocked ikväll. Vi får se. Är ensam hemma, något jag på sista tiden inte trivts så mycket med. Som Lasse Lindh sjunger
"Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam". Han är underbart fin. Måste lyssna mer på honom, tappade honom i somras.
När an varit sjuk är det som ett lyckopiller att bli frisk igen. Fan, nu hackar skivan jag just satt på. Crap. Min favorit ju!

A clockwork orange

Extremt bra film. Kortfattat: Den som skapar lidande blir lidande.

The ruins

Världens bästa skräckfilmer är the village, the mist och numera också the ruins. Jag älskar den! Väldigt blodig så jag kanske inte tittar hela tiden, men den har ett sätt att... smyga sig under huden på en. SE DEN. Jag tänker inte säga så mycket om handlingen för den här filmen VILL man bli förvånad av. Klicka på bilden för att läsa lite mer.

The Killers


Tiger Lou

Igår blev jag tipsad om ett underbart fint band. Nu ångrar som jag som tusan att jag inte såg dom när jag hade chansen i våras! Nu ska jag iaf knarka sönder dom här och få mig själv att inse att kärlek är inte kärlek om man tvingar sig själv till det. Jag kommer nog vara singel ett bra tag till. Men vem vet, det kanske passar mig?

The beat kids - Adam heldring

I try to stay the same

Söta pojkar

Jag älskar söta pojkar som sjunger fint. ÄLSKAR. Just nu är jag väldigt inne på Kyle Andrews. Har även börjat smålyssna på en kille kallad Adam Heldring. Jag håller fast vid min tro att tjejer njuter bäst av musik när det är killar som sjunger! Om ni klickar på bilderna kommer ni till deras hemsidor.

Milk

Detta kommer kanske lite sent, men i torsdags såg jag en jättefin film kallad milk. Den tycker jag alla ska se! Filmen handlar om den första öppet gay någotnågot inom politiken i USA. Sean Penn är superduktig skådespelare som gör rollen perfekt. Och sen hjälper det ju lite att en av birollerna spelas av James Franco. För han är ju liksom heeet. Se den iaf! Även om ni är homofober, usch. Ni kanske kan få en sista chans att ändra på er och bli bättre!

I ARE DROID

Har inte lyssnat på det underbara bandet på en evighet. Men nu gör jag det igen! Underbart! Längtar efter att se dom live igen, hoppas dom kommer till amplified i år igen. Jag saknar att se musik live, det är så underbart. Jag har inte gjort det sedan i somras. Det är så beroendeframkallande. MÅSTE GÖRA DET IGEN!

TIPSTIPS:


Evolution

Hittade en snygg video med fat boy slim. Väldigt bra låt, men filmen är det som lockar mest. I videon får vi se hur människan utvecklas från en liten cell i början, och hur vi sen genom det naturliga urvalet blir dom vi är idag. Mycket intressant och snyggt gjort i takt till musiken.
Klicka här!

Kärlek

Helt ärligt, jag tror inte jag kan bli mer beroende av kärlek just nu. Läser 3dje boken i serien om Bella och Edward, och ser fina videos på youtube som jag inte ens kan komma ihåg hur jag hittar. Bright eyes är iaf helt awsome, lyssna på honom! Jag rekomenderar det starkt. Och dessa filmer verkar väldigt fina, har bara sett amelie som jag älskar. Fler filmer osm jag ska dra mig igenom. YAY!

RSS 2.0