So Low

Jag lyssnar på bra musik och minns en filmkväll i våras. Jag trodde det skulle bli en flopp, men jag lyckades med att trivas riktigt mycket. Handlar om att alltid hitta rätt personer att bjuda. Just nu saknar jag vissa personer så mycket att jag nästan går av. Och vissa, som jag borde sakna, vill jag just nu aldrig mer se. Jag peppar fredag kväll med en Fredrik och bio. Jag peppar skolan och alla nya människor jag träffat på sista tiden. Jag peppar till och med alla ämnen i skolan. Hur kan livet blivit så mycket bättre på så kort tid?


Jag saknar mina kusiner som jag hoppas kommer hit snart. Dumma avstånd, jag hatar det. Varför kan inte allt ligga lite närmare? Så kanske man skulle kunna slippa åka överallt till alla man saknar. Familjen i Norge är ju inte heller särskilt smart placerad. Dumma pappas jobb! Men fick iaf äta middag med pappa på Ghandi i söndags. Mycket uppskattat. En liten vinterjacka slängde han in också.

Header

Jag tycker om min nya fina header. Stolt nörd? JA!

The Kinks

Well I left home just a week before
And Id never ever kissed a woman before
But lola smiled and took me by the hand
And said dear boy Im gonna make you a man
Well Im not the worlds most masculine man
But I know what I am and Im glad Im a man
And so is lola
Lo-lo-lo-lo lola lo-lo-lo-lo lola
Lola lo-lo-lo-lo lola lo-lo-lo-lo lola
Lola - The kinks

The Kinks

Igår satt jag i köket med min bärbara dator och upptäckte att min mamma har oerhört bra musiksmak. Typ den här låten. På sista tiden har jag fått mycket av min mamma, skjortor och bra musiktips. Hoppas ni uppskattar det lika mycket som jag!

She's the man

Blev på plötsligt dåligt humör, vet inte riktigt varför.. Men när jag är på dåligt humör brukar jag oftast kunna lösa det med en bra film, gärna med ett lyckligt slut. Och lite kärlek. Jag kollar nog på She's the man, om ingen annan kan komma med ett bra tips?

Kyle Andrews

Tack vare en vän med bra musiksmak hittar jag nya underbara låtar nästan dagligen. Här har ni!

NYTT

I lördags var jag på pride. Kanske inte det roligaste jag gjort, men sen gick jag till hemmakväll och råkade kanske köpa en massa filmer. Typ 5. Men för bara hundra kronor! Och jag såg till att bara köpa filmer som jag gillar också. Ibland så råkar jag ju köpa sånt som ser bra ut, men egentligen suger. Kolla alltid först!

Disturbia

Såg nyss en fin film kallas disturbia. Eller fin vet jag inte om jag ska kalla den. Men bra är den. Kanske mest för att Shia LaBeouf är så fruktansvärt snygg. Och för att den här filmen har ett läskigt bra soundtrack. Här kommer en video med en extremt fin tjej:

SKJORTOR

Jag älskar skjortor alldeles för mycket. Det är inte bra. Nu kommer jag bara gå klädd i skjortor från och med nu. YES. Passar till alla byxor. Lite svårare till alla tröjor, men jag lovar att jag kommer ge det ett försök! Jag tackar min mamma som igår upptäckte dessa skjortor som hon sen så snällt gav till mig.All the same

En gång för länge sen satt jag med emma och ÄLSKADE den här videon så mycket att vi blev tvungna att köpa filmen. Självklart var det inte lika fin som den här videon. Men fortfarande vacker och med ett fint budskap. Jag rekommenderar bandet Sick Puppies, som sjunger den här låten, mycket mer än filmen. Har själv precis börjat lyssna på dom och det verkar lovande! Så jag tipsar!

Dr Who

Jag sitter framför idol och lyssnar samtidigt på en låt med flogging molly kallad "If I ever leave this world alive". Till låten är det en video från Dr Who. Som jag älskar. Jag har tappat så många bra program på sista tiden för att jag har fått många bra vänner istället. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag vet mångas svar på det, haha. Men vad man trivs med är annorlunda från person till person. Jag kommer alltid trivas som bäst framför en film, klart det blir bättre med vänner omkring men det gör inget om jag sitter ensam.
.
.

Pinapple express

Sitter i skolan med ett antal personer och pratar om allt möjligt. Pinapple express måste vara en av världens bästa filmer! Jag skrattar så ofta i den filmen att jag får träningsvärk i magen. Seth Rogan måste ju vara en av världens bästa komiker. Ser fram emot hans kommande filmer.
Jag menar, kolla bara bilden! Hur kan den där filmen INTE vara bra liksom? SE DEN!

Om jag kunde drömma

Jag har blivit alldeles för beroende av Stephenie Meyers kärlekshistorier. Har snart stäckläst tvåan sen jag kom hem från skolan, vilket känns i mitt huvud. Gud så trött man blir om man inte rör på sig! Mina ögonlock vill helst bara gå och lägga sig men det tycker jag inte om. Klockan är ju bara nio! Imorogn i skolan är de någon slags mentorsmarsch, så jag behöver iaf inte oroa mig för att vara trött. Jag får ursäkta om det blir vissa stavfel i detta inlägg, mina ögon hänger inte riktigt med.
Men hursomhelst, läs om jag kunde drömma om ni inte redan gjort det. Även om det är alldeles för beroendeframkallande är det en fin historia om en vacker kärlek. Fångar den mest oromantiska människa.

Skolan

Har precis slutat måndagens första lektion, data, och känner mig allmänt sliten. Men det är ju faktiskt första dagen på skolveckan, så det är helt okej att sig så. Har min mp3 nära, just nu tror jag att jag lyssnar på... the streets. Fyllde den med ny musik igår, musik som jag egentligen aldrig lyssnat på. Glömde nämna det igår, jag brinner inte bara för film, musik är ett stort intresse också. Men jag ska inte gå in så mycket mer på det för då kommer jag skriva i en evighet och snart börjar TMS. Eftersom jag går teknik sitter de flesta och spelar just nu. Nördar är min klass fylld av. Men det är jag också, så det gör inget!

The streets, en kille från England som sjunger väldigt fint. Du har troligen hört låten dry your eyes. Väldigt mysig musik!

Black Sheep

Förr att roa mig själv sökte jag på konstiga filmer, och gissa vilken film som kommer upp överst om inte Black sheep! Och då måste jag fråga er, vad tycker ni egentligen om den här filmen? Jag brukar ta upp den med många och fråga vad dom tycker, men oftast har dom antingen inte sett den, eller så tycker dom att den suger.

Har ni inte sett den, se den!

Mig i ett nötskal

16årig tjej från norrland med ett stort filmintresse. Kommer blogga om det mesta som jag kan tänka mig, men mest förstås om saker som intresserar mig. Så förbered er på en hel del filmsnack! För några veckor sedan fick jag 1001 filmer du måste se innan du dör, och nu försöker jag gå igenom iaf de filmer som verkar bra. Hittills har jag sett cirka 70 filmer, så jag har en bit kvar innan jag har sett alla. Just nu har jag däng på vampyrer, men snälla döm mig inte för det! Jag följer två serier som båda handlar om vampyrer, true blood och the vampire diaries. Och jag älskar såklart om jag kunde drömma. Har läst alla fyra böcker och läser dom gärna om och om igen. Och om ni gillar film ska ni definitivt följa min blogg eftersom jag kommer tipsa väldigt mycket. När jag ser en bra film vill jag sprida den så att alla ska kunna bli lika glada som jag!

 

 

Idag såg jag den här filmen, självklart ur 1001 filmer du måste se innan du dör. Och den här filmen måst du verkligen se innan du dör! Robert De Niro spelar huvudrollen och han gör sitt jobb bra. Att sammanfatta handlingen i denna film kommer ta allt för lång tid, är du intresserad klicka då på länken nedan:

http://www.imdb.com/title/tt0077416/


RSS 2.0